Ny nettside?

Få et lynraskt tilbud på ditt nye nettsideprosjekt. Profesjonell og skreddersydd løsning, med personlig hjelp fra A - Å.

Få Pristilbud

Utvalgte prosjekter

Jeg er veldig fornøyd med det samarbeidet vi har hatt og benytt gjerne prosjektet med AIS som referanse.

– Jan Jensen, ai-solutions.no

Logotype leverer raskt og som lovet til en bra pris. Anbefales.

– Hans Ludvig Lund, hamaaccounting.no

Møt teamet

Designer

Utvikler

UI / UX

Support

Synes du vi ligner?

Én type, mange hatter. Her hos Logotype - Ingjer Media blir alt designet og satt opp av meg, Per-Erik Ingjer. Du få da én person å forholde deg til under hele prosessen. Med lang erfaring innenfor design og utvikling kan jeg levere det resultatet du alltid har drømt om. Om du skulle trenge noe helt spesielt i ditt prosjekt som faller litt utenfor mitt kompetansenivå ordner jeg dette for deg også.

Vanlige spørsmål

(også kjent som "Hva koster det?")

Hva koster en nettside?

Å gi en fast pris på alle nettsider lar seg ikke gjøre, da størrelse på prosjektet, ønskede funksjoner og evt. ekstra design-arbeid alltid vil variere.

Jeg har en minimumspris på 15.000,-. Vi finner ut av hva du trenger i forkant, og jeg vil alltid gi deg flere alternativer for hva jeg kan levere til forskjellige pristrinn.

Må jeg gjøre noe?

Du kjenner din bedrift best, og vi må sammen finne ut av hva målet med siden er, og evt. problemer vi bør løse. Vanligvis stiller du som kunde med innholdet til siden, men mangler du noe kan jeg gjerne hjelpe deg med dette også.

Hvor lang tid tar det?

Normalt kan jeg sette opp en komplett nettside på alt fra 2-12 uker.

Dette kommer igjen an på størrelse på prosjekt, kompleksitet og hvor mye skreddersydd design som skal utføres. Jeg lager alltid en fremdriftsplan med milepæler før arbeidet setter i gang, slik at du kan ha en viss forventing til lansering – ut fra dine behov.

Hva med domene og webhotell?

Jeg leverer komplette nettsider med hosting (webhotell) om du ønsker å kunne redigere innhold i etterkant. Om du ikke har domene kan jeg hjelpe deg med oppsett av dette også.

Er det tilleggskostnader?

Å ha en nettside oppe har alltid løpende kostnader, som gjerne betales årlig. Igjen kommer dette an på ditt prosjekt, men vi får klarhet i disse spørsmålene før vi setter i gang. Evt. løpende kostnader vil alltid være spesifisert på tilbudet.

LET'S DO IT!

Takk! Din henvendelse er mottatt!
Oops! Det skjedde en feil. Vennligst prøv igjen!
Logo - Logotype

Logotype - Ingjer Media

Per-Erik Ingjer
Postadresse: Fuglekongestien 26, 1920 Sørumsand
Epost: post@ingjermedia.no
Org.nr. 999 018 998 MVA
Personvern