Hvordan lage nettside selv

Kan man lage nettsider selv, uten å kunne koding? Det korte svaret - JA! (selv om det blir mer korrekt med "Mja, det kommer litt an på...")

Hva man må kunne for å lage en nettside

Det er ikke lenger helt nødvendig å lære seg kodespråk for å sette opp en nettside. Selvfølgelig er det en fordel å ha det grunnleggende i bakhånd, men ikke nødvendig. Det finnes flust med nettside-programmer der ute som lar deg sette opp enkle sider eller nettbutikker kun med noen få tasteklikk (og ditt innhold, naturligvis).

Youtube er din venn

Skjermbilde, svar-resultater på YouTube-søk "How to make a website".

I tillegg til uendelige timer med bortkastet tid kan du også finne mye ressurser for webutvikling på YouTube. Du kan for eksempel søke etter "How to make a Website" og jeg er helt sikker på at du kan lære deg en hel masse i løpet av et par dager. Om resultatet blir akkurat slik du hadde håpet på er ikke like sikkert. Graver du deg derimot langt nok ned i design-teori, lærer deg kodespråk og nok verktøy ligger hele verden for dine føtter.

Skyter du ikke deg selv i foten nå?

Kanskje, men jeg ser for meg at mine potensielle kunder ikke er av typen som har lyst eller ork til å sette seg inn i nye verktøy og fremgangsmåter. Alle kan lage en nettside, hvis de setter seg inn i det. Ikke alle kan lage en nettside som treffer din kundebase rett i hjerterota.

Jeg kan gjøre det for deg, såklart. Bare scroll deg ned til bunn av siden og ta kontakt!

Let's do it!

Ta kontakt

Send meg dine tanker, så følger jeg deg opp med løsningsforslag

Takk! Meldingen din har blitt sendt!
Du hører fra meg så fort jeg klarer 🏃
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen eller send meg en epost:
hei@logotype.no
Eller send meg en e-post

hei@logotype.no

Logotype - Ingjer Media | siden 2012