Er Webflow for deg?

Vi ser på hva Webflow som verktøy kan levere til deg som sluttkunde. Fordeler og uendelige muligheter, uten kode.

Webflow er en alt-i-ett plattform for webdesign og utvikling som gir en rekke fordeler og muligheter for deg som tar over nettsider laget i Webflow av eksterne leverandører.

Enkelhet og tilpasningsevne

En av de største fordelene med Webflow er enkelhet og tilpasningsevne. Plattformen er designet for å være brukervennlig, og den intuitive drag-and-drop-designen gjør det enkelt å opprette og redigere nettsider. Dette betyr at sluttkunder og bedrifter som tar over nettsider laget i Webflow av eksterne designer/utviklere  enkelt kan gjøre endringer eller legge til nytt innhold uten å måtte lære seg koding eller avhengighet av å hyre inn en utvikler.

Responsiv design

Webflow-sider (om de er satt opp riktig) er designet for å lage responsivt innhold som fungerer på alle enheter, inkludert mobiltelefoner og nettbrett. Dette betyr at nettsiden vil se bra ut og fungere optimalt uansett hvilken enhet besøkende bruker, noe som kan øke brukeropplevelsen og redusere frafall på nettsiden.

Designkontroll

Webflow gir også designer/utvikler mulighet til å ha full kontroll over designet og tilpasning av nettsiden, og å levere et produkt som er nøyaktig slik de ønsker det. Dette gir deg en nettside som er visuelt appellerende og gir en sterk førsteinntrykk, og kan bidra til økt tillit og konverteringer.

SEO-vennlighet

Webflow er designet med SEO i tankene, og gir mulighet til å optimalisere nettsiden for søkemotorer. Dette kan bidra til å øke synligheten og rangeringen av nettsiden i søkemotorer, noe som igjen kan føre til økt trafikk og konverteringer.

Integrasjon med tredjepartsverktøy

Webflow integrerer sømløst med en rekke tredjepartsverktøy, som kan inkludere CRM-systemer, markedsføringsverktøy, betalingsløsninger og mer. Dette gir så og si uendelige muligheter til å tilpasse nettsiden og legge til funksjonalitet for å øke engasjementet.

Samlet sett gir Webflow en rekke fordeler og muligheter for både sluttkunder og bedrifter som tar over nettsider laget i Webflow av eksterne designer/utviklere. Enkelhet, tilpasningsevne, designkontroll, SEO-vennlighet og integrasjon med tredjepartsverktøy er bare noen av de fordelene som Webflow kan tilby. Det kan være en flott plattform å bygge nettsiden på og legge grunnlaget for en sterk digital tilstedeværelse.

Utvalgt arbeid

Bla deg gjennom tidligere utførte prosjekter. Ta kontakt nederst på siden om du kunne tenke deg å joine listen 😎

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Oxylab

For deg som er #ivrig når det kommer til trening og kondisjon. Nettside for Oxylab som utfører testing av VO2 Max, Laktat-terskel mm.

Lille Himmel

Velfortjent pause, hos Lille Himmel på Sørumsand. Ny nettside med en rolig og avslappet atmosfære. Integrert med timebestilling fra Timma, s

Gammelby Sømverksted

Gammelby Sømverksted ønsket en vintage logo for profilering på nett. Nyoppstartet bedrift som leverer tjenester innen skinn og stoff for skr

Sveiseverksted Bjørn Bjørnstad

Sveiseverksted Bjørn Bjørnstad ønsket et ny logo for profilering etter eierskifte og gammel logo som var veldig utdatert. Vi endte opp med e

Vil du legges til på denne listen?

Let's do it!

Ta kontakt

Send meg dine tanker, så følger jeg deg opp med løsningsforslag

Takk! Meldingen din har blitt sendt!
Du hører fra meg så fort jeg klarer 🏃
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen eller send meg en epost:
hei@logotype.no
Eller send meg en e-post

hei@logotype.no

Logotype - Ingjer Media | siden 2012