Er fremtiden kodeløs?

Den raske utviklingen av kunstig intelligens og nye teknologier som har ført til en debatt om hvorvidt fremtiden vil være kodeløs.

Trenger man ikke lenger utviklere?

Spørsmålet som ofte blir stilt er: vil vi fortsatt trenge utviklere når det finnes verktøy som kan håndtere de fleste bruksområder?

Det er ingen tvil om at utviklingen av teknologier som kunstig intelligens og SaaS har gjort det enklere for personer uten teknisk bakgrunn å utvikle apper og nettsider. Verktøy som Wix, Squarespace og Shopify gjør det mulig for personer å lage nettsider uten å ha noen form for kodeferdigheter eller teknisk kunnskap.

Men selv om disse verktøyene gjør det enklere å lage nettsider, vil det fortsatt være behov for utviklere i fremtiden. Det er flere grunner til dette:

Tilpasning og skreddersøm

Selv om verktøy som Wix og Squarespace gir deg muligheten til å lage en nettside uten koding, vil det være vanskeligere å tilpasse og skreddersy nettsiden etter dine behov og ønsker. Hvis du har spesielle krav til funksjonalitet, design eller integrasjoner, vil du trenge en utvikler som kan hjelpe deg med å bygge en tilpasset løsning.

Sikkerhet og ytelse

Når du bruker et verktøy som Wix eller Squarespace, er det ofte begrensninger på hva du kan gjøre når det kommer til sikkerhet og ytelse. Hvis du vil ha en nettside som er sikker og rask, vil du trenge en utvikler som kan hjelpe deg med å optimalisere nettsiden din.

Utvikling av nye teknologier

Selv om det finnes verktøy som kan hjelpe deg med å lage apper og nettsider, vil det fortsatt være behov for utviklere til å utvikle nye teknologier og verktøy. Uten utviklere ville det ikke være mulig å utvikle nye teknologier som kunstig intelligens og blockchain.

Selv om det er sant at nye verktøy har gjort det enklere for personer uten teknisk bakgrunn å lage nettsider, vil det fortsatt være behov for utviklere i fremtiden. Utviklere vil fortsatt ha en viktig rolle når det kommer til tilpasning, sikkerhet, ytelse og utvikling av nye teknologier. Så selv om koding kanskje ikke vil være like nødvendig i fremtiden som det er i dag, vil det fortsatt være en verdifull ferdighet å ha.

Utvalgt arbeid

Bla deg gjennom tidligere utførte prosjekter. Ta kontakt nederst på siden om du kunne tenke deg å joine listen 😎

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Oxylab

For deg som er #ivrig når det kommer til trening og kondisjon. Nettside for Oxylab som utfører testing av VO2 Max, Laktat-terskel mm.

Lille Himmel

Velfortjent pause, hos Lille Himmel på Sørumsand. Ny nettside med en rolig og avslappet atmosfære. Integrert med timebestilling fra Timma, s

Gammelby Sømverksted

Gammelby Sømverksted ønsket en vintage logo for profilering på nett. Nyoppstartet bedrift som leverer tjenester innen skinn og stoff for skr

Sveiseverksted Bjørn Bjørnstad

Sveiseverksted Bjørn Bjørnstad ønsket et ny logo for profilering etter eierskifte og gammel logo som var veldig utdatert. Vi endte opp med e

Vil du legges til på denne listen?

Let's do it!

Ta kontakt

Send meg dine tanker, så følger jeg deg opp med løsningsforslag

Takk! Meldingen din har blitt sendt!
Du hører fra meg så fort jeg klarer 🏃
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen eller send meg en epost:
hei@logotype.no
Eller send meg en e-post

hei@logotype.no

Logotype - Ingjer Media | siden 2012