CMS, trenger jeg det?

Content Management System (eller på godt norsk, et innholdshåndteringsverktøy), er et system som lar deg legge til, endre og publisere innholdet på nett.

Har du hørt den kule gjengen skryte av CMS-løsningene deres og hvordan den gjør innholdshåndtering på nett så lekende lett? Ikke jeg heller…

Om du trenger et CMS kommer an på dine behov. Først og fremst bør du hvite hva det er, før du kan finne ut om det er noe du må ha.

Hva er CMS?

Content Management System (eller på godt norsk, et innholdshåndteringsverktøy (puh)), er et system som lar deg legge til, endre og publisere innholdet på nettsiden din. Uten et slikt system må du kode egne statiske sider og laste disse opp på server selv. Hvis siden din er en «død» side uten særlig aktivitet (og du er interessert i å lære deg litt om HTML-kode) kan dette være en løsning som passer.

Hvis du ønsker å kunne legge til innhold vil det mest sannsynlig være nødvendig med et CMS.

Levende sider gjør det best

Det vil alltid lønne seg å holde nettsidene dine oppdaterte og gjerne aktive i form av nyheter, blogg-innlegg osv. For å enkelt kunne gjøre dette er du helt avhengig av et program å legge til/endre innhold med.

Google elsker nytt innhold

Google og andre søkemotorer får mer innhold om du oppdaterer sidene dine, og du vil dermed listes opp høyere ved relevante søk. Med et CMS-system kan du selv legge til innhold, uten å tenke på det rent tekniske.

Hvordan jeg gjør det

Jeg bruker alltid Webflow. Webflow gir deg superkrefter for publisering og redigering av innhold på en enkel og intuitiv måte. Scroll deg ned til bunn av siden og ta kontakt, så kan jeg fortelle deg mer.

*dette er et utkast på en artikkel, oppdateres så fort jeg har tid mellom all webutviklingen

Let's do it!

Ta kontakt

Send meg dine tanker, så følger jeg deg opp med løsningsforslag

Takk! Meldingen din har blitt sendt!
Du hører fra meg så fort jeg klarer 🏃
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen eller send meg en epost:
hei@logotype.no
Eller send meg en e-post

hei@logotype.no

Logotype - Ingjer Media | siden 2012